lauantai 30. maaliskuuta 2013

Kevätflunssaa ja vinkupalloja

Koirat ovat olleet viime päivät oloneuvoksina ja saaneet tyytyä juoksemiseen metiköissä, kun kauhea flunssani ei ole antanut mahdollisuuksia enempään. Pennun kanssa toki tehdään päivittäin kotipihallakin uusien juttujen opetteluja. Kassun rooliksi jää lähinnä lasten liukureiden ja muiden lumen alta löytyvien tavaroiden kerääminen minulle.

Eilen kävin Kassun ja Odinin kanssa treenaamassa tokoa, siitäkin huolimatta, että ääneni saattaa kadota ja epämääräisten käskyjen sijaan tulee kauheita yskänpuuskia. :D

Kassun kaukkarit sujuivat aivan loistavasti, kun en käytä käsimerkkejä. Kunpa saisin saman tekniikan ja tarkkuuden toimimaan myös käsimerkkejä käyttäen... Ja taas ruudussa koira yritti mennä reunaan merkille, eih! Onneksi loppuviimein tuli nappisuoritus ja toivotaan, että Kassu alkaisi ymmärtämään, mitä siltä halutaan.

Odin on oppinut sivulletulon niin hienosti, ettei pikku-ukosta voi olla kuin ylpeä. Kontaktinhakuisuus ja tekemisenhalu on edelleen ihailtavaa. Vielä kun pentu toisi lelupalkkansa ohjaajalle, eikä lähtisi häntä tötteröllä, ylpeydestä pakahtuen, rallattelemaan "kunniakierroksiaan". Kahden lelun taktiikka on tässäkin hyvä ratkaisu.

Kävin jokunen päivä sitten Odinin kanssa paikallisessa eläinkaupassa uusimassa kadonneita klikkereitä ja palloja. Satuin huomaamaan siellä vinkuvia tennispalloja! Tiesin heti, että Kassu rakastaisi niitä! Pallot on testattu ja kelvollisiksi todettu:
Kassu vinkupalloineen toivottaa kaikille leppoisaa pääsiäisenaikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti