lauantai 6. huhtikuuta 2013

Viimeiset hallitreenit ovat ohi

Tänään oli Turussa tämän kevään viimeiset häiriötreenit hallilla. Nyt odotellaan viimeistenkin lumien lähtöä, niin pääsemme siirtymään ulos tokoilemaan.

Kassun kanssa oli taas ongelmia enemmän kuin tarpeeksi. Syystä tai toisesta koira poikitti voimakkaasti seuratessa ja se sitten näkyy aivan kaikessa. Eli nyt vain oikean asennon työstämisen kimppuun.

Tunnarit... Mitä ne on? Metsään meni, mutta en ota stressiä niistä. :) Kyllä se ehkä ne joskus oppii vaikeissakin olosuhteissa.

Ruutu on edelleen ongelmallinen Kassulle. Sen on kovin vaikea hahmottaa edessä olevaa ruutua, eikä ymmärrä mitä siltä halutaan, kun tulee ruutuun lähetys. Nyt ei voi treenata yhtään ilman tarkettia tai lelua. Jos lelu on ruudussa, ei järki ole päässä: Kassu kaahottaa innoissaan ruutuun tajuamatta yhtään, miten se lelun sai. Tarketin avulla keskittyminen on parempaa ja se tietää, että se johtaa palkkaan.
Pieni "ahaa -elämys" on syttynyt ohjaajalle (kiitos Helin)! Voisiko ohjaajan katseella ja käsien liikkeillä olla jotain vaikutusta siihen, että liike on aina vain niin vaikeaa... ;)

Jotain hyvää oli myös illan treeneissä. Kassu istui paikallaanolon ensimmäistä kertaa ryhmässä. Se istui rauhallisesti ja tarkkaavaisesti.

Odin hallilla mukana ja ihan avoimesti ja reippaasti pikkuinen käyttäytyi. Makupalat kelpaa milloin vain ja leikki kelpaa missä vain. Edelleenkään Odin ei ole halukas tarjoamaan leluaan ohjaajalle, mutta eiköhän se ajan kanssa muutu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti