tiistai 23. huhtikuuta 2013

Tehokuuri paikallaanmakuuta

Tänään menimme aamupäivästä treenaamaan kentälle treenikavereiden kanssa ja minun teemani oli selkeä: paikallaanmakuuta ja kytkettynä seuraamista. Seuraamiset sujuivat hyvin ja koira toimi oikeassa mielentilassa. Myös kentälle tulo ilmoittautumisineen sujui hyvin ja hallitusti.

Paikallaanmakuut teimme pk-tyylisesti ja aluksi kaikki sujuikin ongelmitta. Kun häiriökoirakko (Kassun hoitotäti) teki luoksetuloja toisen kerran, Kassun ollessa siinä vaiheessa paikallaanmakuussa 10 minuuttia, se nousi seisomaan ja hiippaili hieman. Tämän jälkeen teimme monta korjaavaa suoritusti, jopa liioitellun vaikeasti, ja ne sujuivat hyvin. Onneksi!

Saimme toisen koirakon vielä samoihin treeneihin antamaan häiriötä paikallaanmakuuseen. Kassu pysyi hienosti, mitä nyt siirsi kerran lonkkaansa.

Iltapäivällä treenasin vielä pk-paikallaanmakuuta uuden häiriökoirakon kanssa, eikä mitään ongelmia ollut. Kassu korjasi jalan asentoa, muuten oli keskittynyt ja rauhallinen.
Palkkasin koiran aivan uudella tavalla: ennen kuin lähdimme kotoontamme, nappasin lapselta jääneen munakkaan leivän päältä ja laitoin sen taskuuni (yök!).
Käskin koiran perusasentoon suorituksen jälkeen ja otin nopeasti munakkaan taskusta, jonka Kassu sai hotkaistavaksi. Kassu ilme oli taas niin ihanan hämmästynyt moisesta yllätyksestä! Kyseessä on siis maailman ahnein koira. Lopuksi teimme kivaa palloleikkiä. On minulla vain niin ihana koira!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti