sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Koepainotteinen kevät tulossa...

Tänään koirahallilla Kassun treenit sujuivat taas tasomme mukaisesti. Päivän ohjelmana oli paikallaan makuu, liikkeestä seisominen ja maahanmeno, noudot, merkin kautta ruutu (Kassu oli loistava!), tunnarit ja seuraamisia. Pieniä viilaamisia tuntuu olevan liikkeissä kuin liikkeessä, mutta eiköhän ne saada kuntoon. Tunnarit olivat taas tänäänkin helppo juttu koiralle.

Tarvitsemme täysin vieraan liikkeenohjaajan avuksemme, jotta näkisin, vaikuttaako se koiran työskentelyyn jotenkin. Täytyy Turun treeneissä hyödyntää tätä mahdollisuutta. :)

Tänään on myös kulutettu aikaa tietokoneella, etsien toko-kokeita keväälle. Jos on lykkyä matkassa, ja pääsemme niihin kokeisiin mitä katsoin (ja koira toimii niissä), niin toukokuussa olisi tarkoitus startata voittajaluokassa.

Odinin kanssa mentiin aika samoin, kun edelliselläkin treenikerralla. Pikkuhiljaa toivoisin saavani enemmän häiriötä sen kanssa treeneihin, kun yhteistyö ohjaajan kanssa toimii hyvin. Salolaiset innokkaat voivat ilmoitella, jos haluavat treenata joskus kimpassa, niin saadaan hyödynnettyä häiriötä molemmin puolin. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti