torstai 21. maaliskuuta 2013

Pennun elämää on oppimista, tihutöitä ja nukkumista!
Odin on oppinut hienosti tarjoamaan istumista, maahanmenoa ja seisomista. Perusasento on työnalla ja Kassusta poiketen, opetan Odinin kiertämään ohjaajan sivulle tullessa. Luotan siihen, että näin saan Odinille korrektimmat perusasennot, kuin Kassulle. Ruutu on toinen työnalla oleva projekti ja pikkuisen on mukavaa kirmailla ruutuun, kun tarkettiin on jo kovin ehdollistuttu.
Luoksetulot ovat myös ulkona vahvat, joten pentu saakin rallatella omalla pihalla ja metikössä vapaana. Mikäs sen parempaa liikuntaa, kuin omaehtoinen liikkuminen. :)

Oppiminen on siis kivaa, mutta niin on kaaoksen aikaan saaminenkin! Odin on mestari tekemään pieniä tihutöitä ja joka paikassa olisi apuna. Apuna tosiaan... :) Outoa, että makuuhuoneessa, takkahuoneessa ja lastenhuoneissa on kielto -Odinilta pääsy kielletty! :D Portit ovat pop!
 Pennut ovat kaikesta huolimatta jotain niin vastustamattoman ihanaa ja suloista, terävine hampaineen. Perheemme elämä olisi yhtä kokemusta köyhempi, jos emme saisi kokea elämää bordercolliepennun kanssa.

1 kommentti:

  1. tihutyöt on täälläkin tuttuja, hetikun silmä välttää niin ollaan parantamassa sisustusta.. ;D Tän ihan lemppari on varastaa vanhempien crocsit takaoven edestä ja juosta sitten karkuun :D

    VastaaPoista