maanantai 27. toukokuuta 2013

J niin kuin Jumitus


Kassun tämän päivän teemana oli lt:n pysäytykset, estehyppy noutaen, ruutu, kaukot ja liikkeestä istuminen.

Pysäytyksissä seisominen onnistuu hyvin, mutta maahanmenossa Kassu jumittaa pahasti. Se jää kyynäret ilmaan jumiin. Treenasin pelkkiä maahanmenoja aivan erillisenä asiana ja edelleen jumitus oli kova. Se jää odottamaan ja kyttäämään minua palkan toivossa. Takapalkka ei juurikaan tilannetta helpottanut, jumitus oli tämän päivän Juttu. Vasta toisella käskyllä otus meni maahan, mutta mutta...

Lopulta sain muutaman onnistuneen suorituksen ja liike lopetettiin siihen.

Estehypyssä ei ollut ongelmaa. Kassu tuo ja pitää metallikapulan hyvin.

Ruudun ongelmat jatkuvat. Ensimmäisellä kerralla koira juoksi parin metrin päähän ruudusta ja jäi siihen pönöttämään, odottaen lisää käskyjä. Enää en edes viitsi korjata koiran virhetä toisella käskyllä, kun näyttää siltä, että se on oppinut odottamaan ohjaajalta lisää neuvoja, miten pitää toimia. Eli koira vain vähinäänin ja elein takaisin minun luokseni ja uusi yritys. Toisella kerralla Kassu meni ruutuun todella hyvin!
Oma-aloitteisuus ja liikkeiden tarjoaminen puuttuu Kassulta täysin. :(

Kaukot sujuvat edelleen hyvin kolmella vaihdolla. Tietenkään Kassun kaukot eivät ikinä olisi "oikeissa kisoissa" kympin tasoiset, koska aina vähintään toinen takajalka siirtyy. Mutta minun ja Kassun tavoitteisiini nähden ovat ihan kelpo kaukot. :) Kassun Kaarinassa asuva velipoika saa hoitaa tuollaiset pilkuntarkat jutut meidänkin puolestamme! ;)

Liikkeestä istuminen oli myös tänään epävarmaa. Aluksi koira meni seisomaan, sitten maahan ja lopulta istumaan. Siinä liikkeessä tuntuu olevan myös työtä.

Odinin kanssa treenasin ruutua, joka onnistui hyvin. Pentu tarjoaa liikettä mielellään.

Vauhdikas luoksetulo apuohjaajan kiinni pitämänä sujui myös hyvin. Kovaa tulee!

Maahan-istu-maahan -kaukot sujuivat myös hyvin ja nopeasti.

Merkille pentu menee kovaa, mutta jostain syystä on innostunut joka kerta merkille mennessä kaatamaan merkin kuonollansa. Olisikohan targetti harjoituksilla jotain tekimistä tämän kanssa. En tiedä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti